Kom til en spændende aften om slægt i ny dansk litteratur d. 21 november fra 19.30-21.

Om forfatterne
Iben Mondrup fik sit gennembrud med romanen ”Godhavn” (2014). Her bar barnets stemme en detaljerig og sanselig fortælling, hvor det at være fremmed var et centralt tema. Fortællingen om den samme komplekse familie fortsatte i den ætsende slægtstragedie ”Karensminde” (2016), og i ”Vi er brødre” fra 2018 følger læseren faren Jens fra de foregående bøger, mens han vokser op med sin bror Poul.

Camilla Hjørnholm Olsen er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og har gået på Vesterbro Forfatterskole og Gladiatorskolen. Hun fik sine første tekster trykt i Slagtryk og har bidraget med digte og noveller i flere litterære tidsskrifter.
Hun debuterede med punktromanen SAMPLE i 2017 på Turbines imprint Artur. Hendes novelle ’Møl’ er med i antologien OPLAND fra 2018. MØRKEKAMMERET er hendes første roman.

Aftenen består af oplæsninger, samtale mellem forfatterne og mulighed for spørgsmål fra publikum. Samtalen modereres af forfatter og litteraturformidler Daniel Boysen.

Billet
– Pris: 50,- inkl. kaffe/te
Skriv til kontakt@stemmeristuen.dk for at reservere din billet og betal via konto, eller overfør pengene via Mobilepay til 26622411 (Daniel Boysen) og skriv din mail i overførslen, så sender vi bekræftelse og adresse.
– Dørene åbner kl. 19

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond
Arrangereret i samarbejde med Aarhus Bibliotekerne og Dokk1

Foto af Iben: Isak Hoffmeyer

Foto af Camilla: TURBINE